Voor wie? | Je Coach

Wat is coaching en wie heeft er baat bij?

Coaching is het luisteren en het stellen van vragen. Deze vragen zorgen ervoor dat je anders over bepaalde uitdagingen gaat nadenken. JE coach biedt zowel coachingstrajecten aan voor individuen en bedrijven of teams als loopbaancoaching en -begeleiding.

Coaching voor individuen, teams of bedrijven

Coaching is een proces waarbij ik je begeleid in het herkennen en bereiken van concrete doelen. Deze doelen kunnen betrekking hebben op persoonlijk groei, competenties en professionele vaardigheden. Het kan ook van algemene aard zijn, zoals het nastreven van meer welzijn of welbevinden.

Door coaching neemt het zelf-accepterend, zelfsturend, zelflerend en zelf-oplossend vermogen toe. Als jouw coach leer ik je jouw eigen talenten verder te ontwikkelen, jouw eventuele belemmeringen te doorbreken en/of te accepteren. Ik zal jou, in mijn rol als coach, begeleiden om je eigen koers te bepalen, hierbij gebruik makend van jou reeds aanwezig potentieel.

Je persoonlijke sparringpartner

Ik zal jou een spiegel voorhouden en je feedback geven. Dit zal altijd op een respectvolle en positieve manier gebeuren, en ook altijd eerlijk. Je zult tools voor (zelf)inzicht aangereikt krijgen en tools voor verandering. Ik zal je motiveren en helpen structureren. Tevens zal ik een sparringpartner voor je zijn. Heel belangrijk is dat dit altijd gelijkwaardig, respectvol en in het volste vertrouwen zal gebeuren. In het proces en onze gesprekken ben jij de expert in jouw vraagstuk, ik ben de expert in het stellen van vragen.

We zullen ons richten op jouw mogelijkheden en ik zal je confronteren als dat niet lukt.  In jouw proces zal ik je ondersteunen zonder het proces van je over te nemen. Coaching is resultaatgericht.

Doelen en resultaat

Ik zal je ook zeker een uitdaging bieden en ik ken het juiste evenwicht tussen "gal spuwen" en "zelfverantwoordelijkheid". De verantwoordelijkheid voor de actie zal ik bij jou laten liggen maar ik doe wel al wat nodig is om jou in je proces bij te staan zodat jij je vooropgestelde doelen kunt bereiken.

Coaching is op het heden gericht en door de manier van vragen stellen zoals hierboven reeds uitgelegd, zul jij zelf tot een inzicht komen. Ik zal jou geen pasklare oplossing aanbieden maar tools welke jou kunnen helpen in jouw zoektocht.

Bij elke sessie zal jij een thema aanbrengen welke ik dan zal bevragen. Dit kan elke sessie een ander thema zijn, of indien nodig werken we door op een thema welke in een eerdere sessie is aangesneden. The floor is yours!

 

Coachingsaanbod

Je persoonlijke skills optimaliseren?

personal coaching

Jouw talenten op de beste manier leren inzetten?

Loopbaan Coaching

Leren (h)erkennen van de signalen van (overmatig) stress?

Stress- en Burn-Outcoaching JE Coach stress & burn-out coaching

Een hechtere band binnen je team?

team coaching

Inzicht krijgen in je eigen voorkeuren?

Insights Discovery JE Coach Insights Discovery