Over je coach | Je Coach

Wie is Jantina Edens?

Mijn naam is Jantina Edens en ik ben JE coach. Mijn passie is verbinding maken door communicatie en mensen in hun eigen kracht zetten. In mijn praktijk begeleid ik zowel teams als individuen.

Respect, authenticiteit, vertrouwen en resultaatgericht zijn belangrijke pijlers in mijn werk. Mijn uitdaging ligt daarin om samen met jou en/of jouw team het beste veranderingstraject uit te werken.

Komende uit een gezin van zelfstandigen werd het ons met de paplepel ingegoten dat om ergens te komen je hard moet werken. "Voor niks gaat de zon op", was een opmerking die veelvuldig werd herhaald. Al jong werden wij bij de zaak betrokken en leerden wij zelfstandig te zijn en keuzes te maken

Eenmaal volwassen heb ik jarenlang verschillende logistieke en commerciële rollen vervuld in binnen- en buitenland. De belangrijkste gemene deler in deze rollen was het bij elkaar brengen van mensen door middel van communicatie, op wat voor manier dan ook. Het was een prachtig mooie tijd, maar na zoveel jaar het gebaande pad te hebben gevolgd en de ene na de andere uitdaging te hebben aangenomen, voelde ik dat het toch kriebelde. Het werd tijd voor iets anders. Door zelf een coaching traject aan te gaan ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen waardes, interesses en talenten. Waar liggen de zaken nu echt waar ik energie van krijg? Zo kwam ik erachter wat ik echt wilde doen en hoe ik het wilde vormgeven.

Nu ben ik hier om jou in je professionele en/of persoonlijke groei te ondersteunen. Soms hebben we net dat extra duwtje in de rug nodig om tot nieuwe inzichten te komen. Ik zorg voor een veilige omgeving waarin we samen naar deze nieuwe ideeën kunnen kijken. Samen zullen we gaan exploreren en gaan kijken naar welke andere inzichten jij nog tot je beschikking hebt.

De thema’s waarvoor je bij mij terecht kunt zijn legio. Alles kan besproken worden. Om je een paar voorbeelden van thema's te geven:

Thema's in het kader van Personal Coaching:

 • Werk-Privé balans,
 • Zelfvertrouwen, -acceptatie
 • Loopbaankeuze, beroepskeuze en/of studiekeuze
 • "Ik weet niet wat ik wil" of "Ik weet wel wat ik wil, maar niet hoe ik daar geraak"
 • Zelfstandig worden
 • Grenzen bewaken, "Nee" zeggen

Als je meer informatie wilt hebben over Personal Coaching, kijk dan hier

Thema's in het kader van Team Coaching:

 • Teamcoaching en werking obv Insights Discovery
 • Competentie- & talent management, kwaliteiten en valkuilen
 • Feedback geven en ontvangen
 • Time management
 • Veranderingsbegeleiding
 • Communicatie
 • Leidinggeven

Als je meer informatie wilt hebben over Team Coaching, kijk dan hier.

Tevens biedt ik ook Stress en Burn-out Coaching aan:

Er wordt steeds meer van ons verwacht en we leggen de lat voor onszelf ook vaak steeds hoger. De scheiding tussen werk en prive vervaagt steeds meer. De cijfers liegen er niet om, het aantal mensen dat uitvalt wegens stress en burn-out is continue stijgend.  

Stress is een natuurlijke reactie van je lichaam op spanning. Dit hoeft niet ongezond te zijn. Kortstondige stress kan zelfs positief en motiverend werken. Het is pas als je langdurig onder zware stress staat dat je gaat blokkeren en minder goed zult presteren. Als je dit niet op tijd inziet en aan de rem trekt, is de kans groot dat je een burn-out zult krijgen.

Om deze vorm van coaching te volgen, hoef je niet al gediagnostiseerd te zijn met een burn-out. Ik werk ook met mensen die willen leren omgaan met stress en willen voorkomen dat ze in een burn-out geraken. Daarom is elk traject ook hier maatwerk. 

Als je meer informatie wilt hebben over Stress en Burn-out Coaching, kijk dan hier.

Ben je nieuwsgierig naar wat wat anderen over mij zeggen? Kijk dan bij de testimonials of kijk eens op mijn LinkedIn pagina voor meer informatie over mijn achtergrond, kennis en ervaring. 

Neem gerust eens contact op met mij om te kijken welk traject het beste bij jou/jullie past. Ik kijk alvast uit naar ons gesprek. 

 

Coachingsaanbod

Je persoonlijke skills optimaliseren?

personal coaching

Jouw talenten op de beste manier leren inzetten?

Loopbaan Coaching

Leren (h)erkennen van de signalen van (overmatig) stress?

Stress- en Burn-Outcoaching JE Coach stress & burn-out coaching

Een hechtere band binnen je team?

team coaching

Inzicht krijgen in je eigen voorkeuren?

Insights Discovery JE Coach Insights Discovery

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Ik kijk er naar uit! Bel 0473 67 16 63 of mail naar jantina@jecoach.be