Personal Coaching | Je Coach

Personal Coaching

Door middel van Personal Coaching verruim je jouw bewustzijn en doe je een beroep op het bij jou reeds aanwezig potentieel. Als coach ondersteun ik jou in je eigen groeiproces en begeleid ik je in jouw persoonlijk traject. Je zult een beter inzicht krijgen in jouw drijfveren, je competenties en je talenten. 

Deze vorm van coaching is er voor jongeren vanaf 16 jaar en voor volwassenen.

Personal Coaching

Bij Personal Coaching richt ik me op jouw persoonlijke groei. Jij, die een stap wil zetten en meer bewustzijn wil ontwikkelen. Dit is natuurlijk een brede omschrijving, en zo is het ook. Jouw ontwikkeling kent vele kanten en mogelijkheden.

Ik zal jou een spiegel voorhouden en je feedback geven. Dit zal altijd op een respectvolle en positieve manier gebeuren, en ook altijd eerlijk. Je zult tools voor (zelf)inzicht aangereikt krijgen en tools voor verandering. Ik zal je motiveren en helpen structureren. Tevens zal ik een sparringpartner voor je zijn. Heel belangrijk is dat dit altijd gelijkwaardig, respectvol en in het volste vertrouwen zal gebeuren. In het proces en onze gesprekken ben jij de expert in jouw vraagstuk, ik ben de expert in het stellen van vragen. 

Waar kun je aan werken?

  • Hoe kan ik omgaan met stress?
  • Hoe kan ik de juiste keuze maken?
  • Waar liggen mijn grenzen – hoe zeg ik ‘nee’?
  • Hoe kan ik anders omgaan met conflictsituaties?
  • Ik wil mijn werk kunnen loslaten als ik thuis ben. Hoe doe ik dat?
  • Hoe kan ik leren voor mijzelf op te komen?
  • Ik stel mijzelf een doel maar kom er niet toe het waar te maken, hoe verander ik dat?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik niet wegren voor lastige situaties?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik de voor mij juiste keuze maak en niet bedolven wordt onder alle mogelijkheden die mij geboden worden?
  • Ik loop vast tijdens mijn studie, hoe kan ik er zelf voor zorgen dat ik niet opgeef?

Deze lijst kun je oneindig lang maken, alles is bespreekbaar. Het is aan jou om aan te geven waar je graag aan wilt werken.

Hoe zal het proces verlopen?

Je neemt contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek ben ik benieuwd te horen waar jij nu staat en wat jouw wensen zijn. Tevens zal ik jou uitleg geven over coaching en hoe ons traject er uit zou kunnen zien. 

Na de eerste sessie:

Zullen wij een overzicht hebben van jouw coaching thema's. Samen zullen wij bepalen met welke thema's wij aan de slag zullen gaan en hoeveel sessies dit ongeveer in belag zal nemen.  

Tijdens ons traject zal ik jou ondersteunen in het herkennen en bereiken van concrete doelen. Neem gerust contact met mij op om jouw vragen te bespreken. Ik kijk er naar uit van je te horen.  

 

Coachingsaanbod

Je persoonlijke skills optimaliseren?

personal coaching

Jouw talenten op de beste manier leren inzetten?

Loopbaan Coaching

Leren (h)erkennen van de signalen van (overmatig) stress?

Stress- en Burn-Outcoaching JE Coach stress & burn-out coaching

Een hechtere band binnen je team?

team coaching

Inzicht krijgen in je eigen voorkeuren?

Insights Discovery JE Coach Insights Discovery

Vertegenwoordig je een bedrijf en werk je liever op een andere manier? Ook dat is zeker mogelijk. Neem vrijblijvend contact met me op via +32 (0)473 67 16 63 of jantina@jecoach.be om dit verder te bespreken.