Loopbaan Coaching | Je Coach

Loopbaan Begeleiding & Coaching

Bij loopbaanbegeleiding & -coaching zullen wij ons focussen op jouw professionele leven. Welke weg zou jij graag op willen slaan? Wat is jouw droom? Waar liggen jouw sterktes? Wat heb je nodig om jouw droom waar te maken? Dit traject kun je eventueel betalen met VDAB loopbaancheques indien je in Vlaanderen woont en werkt. 

 

Loopbaan Coaching

Bij loopbaanbegeleiding & -coaching zullen wij ons focussen op jouw professionele leven. Welke weg zou jij graag op willen slaan, waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Om een antwoord te kunnen geven op jouw loopbaankeuzevraag zal deze vorm van begeleiding en coaching je ondersteunen om inzicht te krijgen in dat wat jou stimuleert. We zullen samen kijken naar waar jouw talenten, interesses en mogelijkheden liggen.

Jarenlang heb ik verschillende logistieke en commerciële rollen vervuld in binnen- en buitenland. Na zoveel jaar het gebaande pad te hebben gevolgd en de ene na de andere uitdaging te hebben aangenomen, voelde ik dat het toch kriebelde. Het werd tijd voor iets anders. Maar wat dat ‘anders’ was, dat kon ik niet goed verwoorden. Wat wilde ik nu echt gaan doen? Waarvoor zou ik elke dag met enorm veel plezier en goesting mijn bed uit komen?

Door zelf een coaching traject aan te gaan ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen waardes, interesses en talenten. Waar liggen de zaken die mij echt energie geven, waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Dit traject was voor mij een echt eye-opener. Door de vragen van mijn coach kwam er ruimte voor mijzelf en mijn eigen wensen. Zo kwam ik erachter wat ik echt wilde doen en hoe ik het wilde vormgeven. Nu ben ik hier om jou in je professionele en/of persoonlijke groei te ondersteunen en te begeleiden. Soms hebben we net dat extra duwtje in de rug nodig om tot nieuwe inzichten te komen.

Ik zorg voor een veilige omgeving waarin we samen naar nieuwe ideeën kunnen kijken. Samen zullen we gaan exploreren en gaan kijken naar welke andere inzichten jij nog tot je beschikking hebt.

Herken jij één van de volgende vragen?

  • Hoe krijg ik weer plezier en voldoening in mijn werk?
  • Waar liggen mijn ambities?
  • Mijn werk kost mij zo veel energie, hoe kan dat toch?
  • Hoe kan ik meer balans tussen werk en privé krijgen?
  • Zou het iets voor mij zijn om zelfstandig te worden en een eigen zaak op te zetten?
  • Ik ben ontslagen, hoe kan ik nu verder?
  • Ik wil gaan solliciteren, waar begin ik?

Deze lijst kun je oneindig lang maken, iedere loopbaanvraag is een vraag op zich. Het is aan jou om aan te geven waar je graag aan wilt werken. Als jij je herkent in één van deze vragen, neem dan contact met mij op. Dan gaan we samen kijken naar wat jou wensen zijn, jouw dromen. Ik kijk er alvast naar uit jou te onmoeten.  

Loopbaan begeleiding en coaching wordt je aangeboden in samenwerking met Gloria Coaching

Loopbaan begeleiding & coaching kan eventueel met de VDAB loopbaancheques worden aangevraagd als je in Vlaanderen woont en werkt. Indien je hier gebruik van wilt maken, dan zullen de kosten 80 euro zijn voor 7 uur coaching. Wil je weten of je in aanmerking komt voor de VDAB loopbaancheques? Neem dan contact met mij op, dan kijken wij er samen naar. 

Een goede zorg-werk-leven balans vinden is een persoonlijke zoektocht die met vallen en opstaan verloopt.
In het bijzonder voor ouders met een zorgenkind is het vinden van een goede balans tussen zorgen, werken en leven niet eenvoudig.
Het project 'Loopbaan met Zorg' heeft aandacht voor bewuste loopbaankeuzes voor ouders die de zorg dragen voor een kind met een beperking of chronische ziekte.  De meeste tools zijn ook bruikbaar voor ondersteuning van andere mantelzorgers. In het kader van dit project ben ik gemachtigd door Magenta en Pulso om coaching te verlenen aan ouders met een zorgenkind of mantelzorgers. 

 

Coachingsaanbod

Je persoonlijke skills optimaliseren?

personal coaching

Jouw talenten op de beste manier leren inzetten?

Loopbaan Coaching

Leren (h)erkennen van de signalen van (overmatig) stress?

Stress- en Burn-Outcoaching JE Coach stress & burn-out coaching

Een hechtere band binnen je team?

team coaching

Inzicht krijgen in je eigen voorkeuren?

Insights Discovery JE Coach Insights Discovery