Insights Discovery | Je Coach

Insights Discovery

Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Insights Discovery neemt je mee naar binnen. Om te ontdekken waar jouw grote kracht ligt. Je te laten herkennen waar de kracht van anderen ligt. Insights is een krachtige tool welke inzicht geeft in jouw kwaliteiten en eventuele aandachtspunten voor jou en of jouw team.

Binnen alle vormen van coaching die ik aanbied, maak ik gebruik van Insights Discovery.
Dit is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Het is een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Insights Discovery ligt eigenlijk aan de basis van alles wat we doen. In combinatie met eventuele andere instrumenten zoek we de meest geschikte oplossing voor jouw grootste uitdagingen. Deze methode kan zowel worden toegepast op persoonlijk als op team- of organisatieniveau.

De kleurentaal van Insights Discovery is makkelijk te begrijpen en makkelijk te onthouden. Daardoor blijven mensen de taal dagelijks gebruiken. De resultaten hiervan worden beschreven middels een uitgebreid persoonlijk profiel waarin de individuele kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart worden gebracht. Het profiel laat zien dat individuen, teams en organisaties aan kracht kunnen winnen door de verschillen tussen mensen te erkennen en te waarderen.

Om je een voorbeeld te geven, zoom ik in op Insights en Teams. Het succes van elke organisatie valt of staat bij de prestaties van haar mensen. Met Insights Discovery investeer je in je mensen en geef je ze de middelen om hun communicatieve vaardigheden en relaties te verbeteren. Dit heeft enorme impact op het functioneren van jezelf en jouw organisatie.

Middels het profiel nemen we het team mee op een reis van zelfinzicht, waardoor elk teamlid de impact van zijn/haar gedrag op anderen (h)erkent. We bespreken de verschillen in het team, ondersteunen bij het ontdekken van de ‘blinde vlek’ en ‘mogelijke verbeterpunten’ en identificeren hoe wel en hoe niet te communiceren. Dit werkt als een katalysator voor de verbetering in de interactie tussen teamleden. Het profiel is gevuld met inzichtelijke, indrukwekkende en inspirerende uitspraken, waardoor het een directe aanwinst is voor teamontwikkeling. Het basisprofiel van circa 20 pagina’s is beschikbaar in 40 talen en kan worden uitgebreid met diverse hoofdstukken zoals management, verkoop en persoonlijke ontwikkeling.

Ben je nieuwsgierig naar wat we allemaal kunnen doen met Insights? Neem dan vrijblijvend contact met mij op zodat we kunnen kijken hoe wij jouw vragen kunnen beantwoorden met behulp van Insights Discovery. 

insights discovery logo
 

Coachingsaanbod

Je persoonlijke skills optimaliseren?

personal coaching

Jouw talenten op de beste manier leren inzetten?

Loopbaan Coaching

Leren (h)erkennen van de signalen van (overmatig) stress?

Stress- en Burn-Outcoaching JE Coach stress & burn-out coaching

Een hechtere band binnen je team?

team coaching

Inzicht krijgen in je eigen voorkeuren?

Insights Discovery JE Coach Insights Discovery