Business & Team Coaching | Je Coach

Business & Team Coaching

Met Business en Team Coaching richt ik mij op het coachen van het management en teams binnen een organisatie. Hieronder kun je meer informatie vinden over beide coaching vormen. 

Business Coaching

Jij als manager hebt een stevige verantwoordelijkheid. Je moet kunnen plannendelegerencommunicerensturen en als het even kan moet je ook nog eens stressbestendig zijn. Je hebt natuurlijk een visie en je hebt van de inhoudelijke zaken het nodige verstand. Dit zijn zo veel competenties, dat het niet raar is dat ook jij als manager hulp zoekt bij sommige dilemma’s en keuzes. KMO/MKB Business coaching is het bieden van een sparringpartner. Het is gericht op het verder verdiepen van jouw functioneren.

Een sparringpartner voor jouw business

Hieronder vind je enkele voorbeelden van topics waar je aan kunt werken bij deze vorm van coaching. Tegelijk is coaching altijd een stukje maatwerk. Ook met andere vragen of issues kan je dus bij JE coach terecht.

 • Inzicht in persoonlijke kwaliteiten
 • Effectief communiceren
 • Stijlen van leidinggeven
 • Omgaan met conflicten
 • Feedback geven en ontvangen
 • Inzicht in persoonlijke blokkades
 • Balans vinden tussen werk en privé
 • Formuleren van persoonlijke doelstellingen

Het coachingsproces

 1. Je neemt contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik zal je vragen stellen in de trend van ‘waar sta je nu?’, ‘wat zijn jouw wensen en dromen?’, ‘Wat zijn de verwachtingen van jouw organisatie?’. Ik zal je uitleg geven over coaching en hoe we ons traject zouden kunnen vormgeven.
 2. Na de eerste sessie hebben we onder andere een overzicht van wat jouw grote coaching thema’s zijn. We bekijken samen welke van die thema’s het grootste hefboomeffect zullen hebben als we die verder onder de loep gaan nemen. Het is dan ook mogelijk om in grote lijnen het aantal sessies te bepalen.
 3. Vanaf de tweede sessie gaan we dan ook effectief aan de slag met de door jou gekozen thema’s.

 Ik kijk er naar uit om van jou te horen!

 

Coachingsaanbod

Je persoonlijke skills optimaliseren?

personal coaching

Jouw talenten op de beste manier leren inzetten?

Loopbaan Coaching

Leren (h)erkennen van de signalen van (overmatig) stress?

Stress- en Burn-Outcoaching JE Coach stress & burn-out coaching

Een hechtere band binnen je team?

team coaching

Inzicht krijgen in je eigen voorkeuren?

Insights Discovery JE Coach Insights Discovery

Neem vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Dan kunnen we samen kijken naar de vraag van het team en hoe we daar het beste mee aan de slag kunnen gaan. Je kan me bereiken via +32 (0)473 67 16 63 of jantina@jecoach.be